About This Project

RAZGOVOR SA UMETNICIMA I PROMOCIJA KATALOGA IZLOŽBE

U Savremenoj galeriji Subotica će u četvrtak, 6. septembra 2018. u 19 časova biti održan razgovor sa umetnicima i promocija kataloga izložbe „Presecanje medija: muzika i vizuelnost“.

Izložba „Presecanje medija: muzika i vizuelnost“ je kustoski projekat Miroslava Jovančića i bavi se proučavanjem fenomena međusobnog uticaja muzike i vizuelne umetnosti, njihovim uzajamnim dejstvom, kao i njihovim sadejstvom. Bez obzira što su senzacije o kojima je reč poreklom iz različitih medija, muzike i vizuelne umetnosti, u delima autora zastupljenih na ovoj izložbi, ovaj dualizam čini važan segment njihovog umetničkog angažmana. Autori čija su dela izložena su: Korina Gubik, Ksenija Kovačević, Ivana Marić, Konstantin Stefanović, Leonid Pilipović i Laslo Antal (Antal Lászlo).

Ovim programom izložba će biti svečano zatvorena. Razgovoru će prisustvovati Korina Gubik, Ksenija Kovačević, Ivana Marić, Konstantin Stefanović i Leonid Pilipović a moderator večeri biće Miroslav Jovančić, kustos izložbe. Tokom večeri umetnica Korina Gubik, autorka interaktivnog triptiha “Molim vas…napravi mi sliku!”,  proglasiće najbolju kompoziciju izvedenu od strane posetilaca galerije.

www.facebook.com/Savremena.galerija.Subotica

 

Srdačno Vas očekujemo J

Várjuk szeretettel J

Category
Najave