Kalendar dešavanja

Loading Događaje

Čajanka sa umetnicama

Park Ferenca Rajhla 5
april 9, 2022 @ 16:00 - 17:00
  • Ovaj događaj je prošao.

U subotu, 9. aprila, u 16 časova pozivamo vas na čajanku sa umetnicama

Izložba „The Arrangement“ Marine Marković sjajna je prilika da okupimo dobro društvo i povedemo razgovor o umetnosti, životu i njihovim graničnim područjima. Ako želite da slobodno razgovarate, ćaskate, pitate – pridružite nam se u jedinstvenom susretu sa ženama koje stvaraju umetnost i obeležavaju naše vreme.

Izložba „The Arrangement“ Marine Marković bavi se ispitivanjem preplitanja slobodne volje i prinude u društvu i ličnim životima, te tako pruža odličnu platformu za otvoreni i iskreni dijalog o tim i drugim važnim temama. U neformalnoj atmosferi čajanke stvorićemo prostor slobode za sve priče koje želimo da podelimo jedni sa drugima.

Gošće ove čajanke su vizuelne umetnice Marina Marković, Maja Rakočević Cvijanov, Edita Kadirić i Jelena Grujičić. Rad svake od njih bavi se, između ostalih, i ličnim iskustvima kako bi mogao da dopre do zajedničkih. Njihove umetničke prakse su žive, vibrantne i značajne jer govore o potrebi promišljanja stanja u kojem se pojedinac nalazi i preispitivanja odnosa koji se često čine kao zadati i nepromenjivi.

Dođite da razgovaramo jer razgovor vodi do razumevanja

Detalji

Datum: april 9, 2022
Vreme: 16:00 - 17:00
Događaj Kategorijadogađaji

Mesto

Adresa:Park Ferenca Rajhla 5
Subotica,24000Serbia

+ Google Map

Organizator